ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό – Άλλη περίπτωση ο Παλάσιος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ μετά το 2-0, ενώ έκανε ειδική μνεία στους εξτρέμ του, που έκαναν και χθες την διαφορά.

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό - Άλλη περίπτωση ο Παλάσιος»

Για ανούσια υπεροχή του ΠΑΟΚ, μετά το 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση ματ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που διασφάλισε το αποτέλεσμα.

«Μετά τη χθεσινή νίκη είναι σε θέση για Ευρώπη πλέον ο Παναθηναϊκός. Πίστευα ότι η διακοπή θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε το γκολ, ενώ θα μπορούσε να βάλει κι άλλο. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Έπαιξαν ρόλο ότι τραυματίστηκε ο Βιγιαφάνιες και ότι ο Αλεξανδρόπουλος έπαιζε τραυματίας, ενώ μετά το 70’ έσκασε και ο Ρούμπεν. Είχε την υπεροχή στα χαφ, γέμιζε με ξεκούραστους παίκτες και πίεζε.

Βέβαια, ειδικά μετά το 2-0, όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει πολύ, έβαλε το γκολ αλλά άλλη φάση δεν είχε. Έβαλε ο Γιιοβάνοβιτς και τρίτο στόπερ και τουλάχιστον δεν μετατράπηκε σε φάσεις η υπεροχή του αντιπάλου. Είναι πολύ μεγάλη νίκη, η δεύτερη σε ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, με καλύτερο αντίπαλο από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά του έλειπε ο ρυθμός», είπε μεταξύ άλλων.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι μπορεί να μην έχει σέντερ φορ σημείο αναφοράς, που να βάλει 20 γκολ, αλλά οι Παλάσιος και Αϊτόρ προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα στο «τριφύλλι», κάνουν την διαφορά και καλύπτουν αυτό το κενό, ενώ ειδικά ο πρώτος είναι η καλύτερη του μεταγραφή!

Τέλος, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο πολύ ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Χουάνκαρ, αποκαλύπτοντας το… παρασκήνιό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.