Ποδόσφαιρο

Με μάτι που γυαλίζει και πάθος για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (21:00 – NS) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και θέλει μια μεγάλη νίκη, προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι στα πλέι οφ, δεν έχουν χάσει φέτος από τους ερυθρόλευκους, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες και πάνε στο ντέρμπι με σκεπτικό και νοοτροπία νίκης. Αυτός είναι και ο στόχος σε πρώτη φάση για το τριφύλλι στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα δε λείπουν. Ο Βέλεθ είναι απών, λόγω επιβάρυνσης, ενώ διαθέσιμος δεν είναι ξανά ο Γκατσίνοβιτς. Τη θέση του Ισπανού αμυντικού αναμένεται να πάρει ο Σάρλια ως παρτενέρ του Σένκεφελντ. Ο Χουάνκαρ είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν δεν ξεκινήσει τότε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σάντσες. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται κάποια αλλαγή στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός πάει με χαμηλούς τόνους στο ντέρμπι, αλλά και με αποφασιστικότητα. Με πάθος και μάτι που γυαλίζει και ταυτόχρονα με συγκέντρωση για να κάνει αυτό που θέλει που δεν είναι άλλο από μια μεγάλη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Exit mobile version