ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι Ράπτης, Πρωτοψάλτης και Χ. Ανδρεόπουλος

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Θανάσης Πρωτοψάλτης. Στον ΠΑΟΚ ο Ράπτης.

Αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι Ράπτης, Πρωτοψάλτης και Χ. Ανδρεόπουλος

Χωρίς τους τρεις Έλληνες αθλητές θα πορευθεί τη νέα σεζόν ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, έγινε γνωστό πως τόσο ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, όσο και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης θα υπογράψουν σε ομάδες του εξωτερικού. Την ίδια ώρα που ο Αλέξανδρος Ράπτης θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ανδρεόπουλος που είναι μέλος του Παναθηναϊκό από μικρό παιδάκι, την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ιταλίας με τη φανέλα της Ταράντο. Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης θα μεταβεί στο Βέλγιο για λογαριασμό της Νολίκο Μάασεϊκ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και οι τρεις είχαν συμφωνήσει με τις επόμενες ομάδες τους, ωστόσο από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν έβγαινε το παραμικρό, καθώς η ομάδα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο μετά και την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, υπήρξε η ενημέρωση.

Πλέον στον Παναθηναϊκό θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή τους, με το Φερνάντο Ερνάντεζ να είναι η πρώτη κίνηση για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Πέρα από τον Δημήτρη Ζήση που όπως έχετε ενημερωθεί, έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο και θα καλύψει τη θέση του λίμπερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...