ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Παλεύουμε να φτιάξουμε το κλίμα»

Για όσα προσπαθεί να αλλάξει ο Γιώργος Βόβορας στην επιστροφή του στην ομάδα, μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και επεσήμανε όσα θέλουν να πετύχουν στο φινάλε της σεζόν.

Μποχωρίδης: «Παλεύουμε να φτιάξουμε το κλίμα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σχολίασε στην ΕΡΤ τα δύο ματς με τον Άρη, τόνισε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και επεσήμανε πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και παλεύουν όλοι για να πετύχουν το στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποχωρίδη στην ΕΡΤ:

«Καταρχάς θέλαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη στη σειρά. Για μένα είναι πάντα ιδιαίτερο όταν παίζω στο Αλεξάνδρειο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη, που φέτος έδειξε ότι χτίζεται κάτι καλό και μακάρι στο μέλλον να είναι δυνατός».

Για τη συνέχεια με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο: «Είναι ένας νέος προπονητής, αλλά στην ουσία είναι παλιός γιατί τον είχαμε και πέρσι. Πιο πολύ το κλίμα παλεύουμε να φτιάξουμε. Γιατί με την χρονιά στην Ευρώπη που είχαμε μας πήρε από κάτω. Και παλεύουμε για να το πετύχουμε».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.