Μπάσκετ

Κόντρα στις πιθανότητες στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Την τελευταία του ευκαιρία για να μείνει ζωντανός στη σειρά των τελικών, έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην τρίτη αναμέτρηση της Basket League (21:00, ΕΡΤ3/Panathinaikos24.gr).

Να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός, που μετά τις δύο ήττες που έχει γνωρίσει σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει την υποχρέωση να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ και να μειώσει τη σειρά σε 2-1.

Σε αντίθετη περίπτωση το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, με τους «πράσινους» να μένουν μόνο με το Super Cup.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν, καθώς ο Γιώργος Βόβορας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην φυσικά του Στέφαν Γιόβιτς, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σε ότι αφορά τους «ερυθρόλευκους» αμφίβολος είναι ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στο φαληρικό γήπεδο θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Ζαχαρής. Το τζάμπολ του τρίτου τελικού είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version