Ποδόσφαιρο

Το κασέ του Ντιανέ και οι απαιτήσεις της Γαλατασαράι

Ο Ντιανέ είναι, σύμφωνα με τους Τούρκους, υποψήφιος για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Χθες στην Τουρκία αναφέρθηκε το όνομα του Σενεγαλέζου φορ για το “τριφύλλι”. Ο 30χρονος αποτελεί, φυσικά, μια πολύ καλή περίπτωση, αλλά και καθόλου εύκολη. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Η τουρκική ομάδα τον απέκτησε το 2019 ξοδεύοντας 19 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Κασίμπασα. Α πό εκεί και πέρα, ακολούθησαν, εκτός των άλλων, δανεισμοί σε Κλαμπ Μπριζ και Γουέστ Μπρομ. Την περασμένη σεζόν, ο Εμπαγέ Ντιανέ είχε συνολικά 22 συμμετοχές με τη Γαλατά, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Η Γαλατά δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στην Τουρκία αναφέρουν ότι με ένα ποσό από 3 εκατ. ευρώ η Γαλατά δίνει τον παίκτη. Αναφορικά με το κασέ του παίκτη, αξιώνει σε μια πρώτη βάση περίπου 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά, φυσικά, αυτό είναι κάτι που αλάζει, ειδικά αν περνάει ο καιρός και ο Σενεγαλέζος δε βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντιανέ έχει μεταφέρει στον ατζέντη του την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά μέχρι τώρα πρόταση δεν έχει. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, χωρίς να έχει κάνει κρούση για να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση.

Exit mobile version