ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: «Μίλησε η καρδιά μου»!

Τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: «Μίλησε η καρδιά μου»!

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα είναι στο δυναμικό του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Έλληνας άσος κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα της ΕΡΤ το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του τονίζοντας λακωνικά πως: «Μίλησε η καρδιά μου».

Θυμίζουμε πως ο νεαρός γκαρντ έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ενώ το μόνο που απομένει να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του, είναι η ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.