ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Το… φατούρο σε «νέους» και όσους ανανέωσαν – Η πλάκα του Χουάνκαρ στον Γιοβάνοβιτς (vid)

Οι παίκτες του τριφυλλιού υποδέχθηκαν με... φατούρο τους νέους του συμπαίκτες και όσους ανανέωσαν, με τον Χουάνκαρ να καλεί και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μπει στο καθιερωμένο καλωσόρισμα. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Το... φατούρο σε «νέους» και όσους ανανέωσαν - Η πλάκα του Χουάνκαρ στον Γιοβάνοβιτς (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε τον Άνταμ Τσέριν στους νέους του συμπαίκτες. Αφού ολοκλήρωσε τα όσα έλεγε ο Σέρβος, οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και καλωσόρισαν με… φατούρο  τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν)  όσο και τους Χουάνκαρ – Σάντσες που ανανέωσαν.

Στο σημείο εκείνο ο Χουάνκαρ κάλεσε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μπει και αυτός στο… φατούρο επειδή ανανέωση την συνεργασία του, με τους πράσινους. Φυσικά στο σημείο εκείνο όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Όλα αυτά αποτελούν ένα δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ