ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρδος 480.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό από την πώληση Περέα στη Στουτγκάρδη

Ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ θα βάλει ο Παναθηναϊκός στα ταμεία του από την πώληση του Περέα στην Στουτγκάρδη.

Κέρδος 480.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό από την πώληση Περέα στη Στουτγκάρδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πούλησε τον άλλοτε πράσινο Χουάν Χοσέ Περέα έναντι του ποσού των 2.4 εκατ. ευρώ. Οι πράσινοι πριν ένα χρόνο παραχώρησε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα των Ιωαννίνων, μιας και δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει το τριφύλλι.

Ο Περέα πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα των Ιωαννίνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την περίπτωση του να κυκλώσουν οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης. Η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 2,4 εκατ. ευρώ. Έτσι ο Παναθηναϊκός, που είχε δικαίωμα να ματσάρει την πρόταση και να τον κάνει δικό του, θα έχει όφελος 480.000 ευρώ λόγω του ποσοστού που είχε διατηρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.