Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σίγουρα θα δούμε τον Μάγκνουσον με Λεβερκούζεν, κινητικότητα στα μεταγραφικά»

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει και του κυριακάτικου, δυνατού φιλικού κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (17/07, 18:00) επεσήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι του -τουλάχιστον μέχρι το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς στις 4 Αυγούστου, δίνει την Κυριακή (17/07, 18:00) ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολίασε τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «πράσινων» στην Αυστρία, τόνισε ότι, φυσικά, δεν χρειάζεται… συστάσεις η γερμανική ομάδα, που «δεν καταλαβαίνει ούτε από φιλικά ούτε από τίποτα.

Είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία της και μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε ότι το φιλικό είναι πιο δυνατό, ίσως, από αυτό, που θα έπρεπε να δώσει η ομάδα αυτή την περίοδο».

Τόνισε, λοιπόν, ότι ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσει ίσως και παραπάνω από 60 λεπτά χρόνο συμμετοχής στους βασικούς, που ούτως ή άλλως θα αρχίσουν να παίζουν περισσότερο, ενώ «σίγουρα θα δούμε τον Μάγκνουσον για πρώτη φορά. Δεν είναι στο 100%, αλλά θα παίξει, δεν ξέρω για πόσο», σχολίασε ο Νικολογιάννης.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι υπάρχει «κινητικότητα στα μεταγραφικά και γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό μεσοεπιθετικά η ομάδα. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε μήπως έχουμε κάτι».

Σίγουρα θα δούμε τον Μάγκνουσον με Λεβερκούζεν, κινητικότητα στα μεταγραφικά» | bwinΣΠΟΡ FM 94,6">

Exit mobile version