ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές διπλασιασμού από το Τσάμπιονς Λιγκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές διπλασιασμού από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι της Τρίτης (19/07). Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και παίκτες είναι στις επάλξεις για τις σημαντικές αυτές αναμετρήσεις, με το Betarades.gr να έχει διαλέξει δύο από αυτές προκειμένου να ασχοληθεί σε στοιχηματικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη δευτεραθλήτρια Δανίας, την Μίντιλαντ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί, ωστόσο η ομάδα από την Κύπρο είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πάει κόντρα στα προγνωστικά! Δε θα ασχοληθούμε με τελικό νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκύπτει, ωστόσο, μία ενδιαφέρουσα επιλογή από τις αγορές των γκολ.

Ο δεύτερος αγώνας από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα στην Κάραμπαγκ και τη Ζυρίχη. Οι Αζέροι στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί, πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο ματς και δείχνουν ικανοί να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης σήμερα. Θα τα καταφέρουν;

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.