ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Deal με Σπόρτινγκ και Σποράρ – Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης και… τρέχει για Σλάβια

Απόλυτη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ και την πλευρά του παίκτη, με τον Αντράζ Σποράρ να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Deal με Σπόρτινγκ και Σποράρ - Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης και... τρέχει για Σλάβια

Ο Αντράζ Σποράρ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια, καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν «δώσει» τα χέρια.

Αυτό που απομένει για να επισφραγιστεί το deal, είναι οι υπογραφές στα συμβόλαια, κάτι που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Ο Σποράρ αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με εξετάσεις και τα καθέκαστα, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα δηλωθεί στην κατάσταση της UEFA, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κομβικά ματς που έρχονται για την Ευρώπη με αντίπαλο της Σλάβια Πράγας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Σλοβένο φορ σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια επιλογή 100% του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είχε στο κλισιοσκόπιό του τον διεθνή Σλοβένο επιθετικό, με τον Σέρβο τεχνικό να ανάβει το «πράσινο» φως για να ολοκληρωθεί η κίνηση που θα ισχυροποιήσει επιθετικά το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» στον Σποράρ βλέπουν τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θα προσφέρει την λύση στην επιθετική δυστοκία της ομάδας και σίγουρα τα χαρακτηριστικά του, εναρμονίζονται πλήρως με όσα θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ομάδα που επιθυμεί να παρουσιάσει τη φετινή σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.