ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέλος εποχής για την Γκρόθες με την Εθνική Ολλανδίας! (Pic)

Φινάλε σε μια σπουδαία πορεία με την Εθνική Ολλανδίας, έβαλε η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Μάρετ Γκρόθες.

Τέλος εποχής για την Γκρόθες με την Εθνική Ολλανδίας! (Pic)

Η ακραία του Παναθηναϊκού, μέσω ανάρτησης γνωστοποίησε πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα βόλεϊ της Ολλανδίας, την οποία και υπηρέτησε πιστά για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ τα τελευταία 8 ήταν και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της.

Πλέον, θα επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με τον Παναθηναϊκό, με την Γκρόθες να κατακτά την περσινή σεζόν το νταμπλ με την «πράσινη» φανέλα, όντας μια εκ των πολύτιμων μονάδων του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Είναι ώρα να πω αντίο! Δεκατέσσερα χρόνια ως μέλος της ολλανδικής εθνικής ομάδας.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα οκτώ από αυτά ως αρχηγός. 392 φορές έπαιξα για την χώρα μου και το όνειρό μου από μικρό κορίτσι έγινε πραγματικότητα.

Τι απίστευτο ταξίδι που ήταν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες, τους προπονητές, τα μέλη του staff και όλους τους φίλους της Εθνικής. Και το πιο σημαντικό ευχαριστώ στην οικογένεια μου και τους φίλους μου για την υποστήριξη τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.