ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Την Τρίτη (2/8) η κηδεία του Αχιλλέα Μακρόπουλου – Δωρεά από την οικογένειά του στον Ερασιτέχνη

Την Τρίτη 2 Αυγούστου στη 1:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η κηδεία του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Την Τρίτη (2/8) η κηδεία του Αχιλλέα Μακρόπουλου - Δωρεά από την οικογένειά του στον Ερασιτέχνη

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι η εξόδιος ακολουθία για τον αείμνηστο Αχιλλέα Μακρόπουλο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι. Η ταφή θα ακολουθήσει στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Την εξόδιο Ακολουθία του Αχιλλέα Μακρόπουλου θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κ. Νικολάου Μακρόπουλου, υιού του αείμνηστου Αχιλλέα Μακρόπουλου θα πραγματοποιηθεί δωρεά εις μνήμην του εκλιπόντος ποσού 5.000 ευρώ στον αγαπημένο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...