ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παναθηναϊκός: Όταν υπέταξε την Ιντερ μέσα στο «Μεάτσα» (VID)

Σαν σήμερα το 2008, ο Παναθηναϊκός πήρε μια από τις σπουδαιότερες νίκες στην ευρωπαϊκή του ιστορία, όταν νίκησε 1-0 την Ιντερ του Μουρίνιο, μέσα στο Μεάτσα και έκανε τη μεγάλη ανατροπή στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Όταν υπέταξε την Ιντερ μέσα στο «Μεάτσα» (VID)

Σε μια βραδιά βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα κάθε Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» άντεξαν στην πίεση των νερατζούρι και κατάφεραν να χτυπήσουν στο κατάλληλο σημείο.

Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Γκάμπριελ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκούμας έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε προσωρινά ο γκολκίπερ της Ίντερ, στην πορεία της μπάλας όμως βρέθηκε ο Σαριέγκι, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα με κοντινή προβολή και έβαλε φωτιά στο πέταλο και τους 7.000 φίλους του «τριφυλλιού» που είχαν στήσει πάρτι στο Μιλάνο!

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Παναθηναϊκός, που προερχόταν από μεγάλο διπλό στη Βρέμη (3-0 τη Βέρντερ) επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης στο ΟΑΚΑ και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΙΝΤΕΡ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Μάξουελ (75΄ Κρουζ), Φίγκο (72΄ Μπαλοτέλι), Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο, Μαϊκόν, Καμπιάσο, Μουντάρι (46΄ Κουαρέσμα), Ματεράτσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (63΄ Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ (85΄ Τζιώλης), Μάντζιος (90΄+ Ρουκάβινα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...