Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει για νέα μεταγραφική αντεπίθεση

Μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές.

Μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές.

Οι πράσινοι, ως γνωστόν, θα βάλουν στα ταμεία τους 4,5 εκατ. ευρώ με το deal να περιλαμβάνει, επίσης, 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο Αλεξανδρόπουλος πηγαίνει στην Πορτογαλία για τις υπογραφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για το “τριφύλλι”, πλέον, είναι η “επόμενη μέρα” και οι μεταγραφικές κινήσεις στη μεσαία γραμμή. Αναμένεται να αποκτηθούν δυο παίκτες για το κέντρο. Ο ένας ήταν εξ’ αρχής στο πλαίσιο του προγραμματισμού, αλλά μετά τη μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου προκύπτει νέα ανάγκη. Συνεπώς, η ομάδα θα προχωρήσει για την απόκτηση επιπλέον χαφ και ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του νεαρού χαφ.

Ο στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της μεσαίας γραμμής, να δώσουν στοιχεία που λείπουν και φυσικά να ταιριάξουν στα “θέλω” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην τελική επιλογή, όπως έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις.

Exit mobile version