Ποδόσφαιρο

Φωνή και πάθος στις κερκίδες: Η Λεωφόρος όπως πρέπει και την Κυριακή!

Το "Απόστολος Νικολαϊδης" θα είναι κατάμεστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με φωνή, παλμό και τίποτα περισσότερο.

Το “Απόστολος Νικολαϊδης” θα είναι κατάμεστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με φωνή, παλμό και τίποτα περισσότερο.

Οι τόνοι έχουν ανέβει από χθες, μετά τα φοβερά και τρομερά κατορθώματα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή, Μπένετ. Ακολούθησαν οι σημερινές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της κεντρικής επιτροπής και η απόφαση να ακυρωθεί ο προκλητικός και ανόητος ορισμός του διαιτητή Σιδηρόπουλου για να βρεθεί ξένος διαιτητής. Εν ολίγοις: Ο ίδιος ο Μπένετ πήγε να τινάξει ένα ντέρμπι στον αέρα και τώρα προσπαθεί να τα μαζέψει. Πάμε παρακάτω…

Απαιτείται απ’ όλους ψυχραιμία. Ακολουθεί το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν σε ένα γήπεδο που θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η Λεωφόρος θα είναι ξανά “καμίνι”, ο κόσμος θα προσπαθήσει να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να τους σπρώξει προς τη νίκη. Με φωνή και παλμό, όπως κάνει πάντα. Τίποτα περισσότερο δεν πρέπει να συμβεί και άπαντες οφείλουν να το έχουν στο μυαλό τους.

Οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν δυναμική παρουσία όπως ξέρουν και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα δώσει φτερά στους “πράσινους” και θα αποτελέσει εφιάλτη για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ολα αυτά μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό και οπαδικό πλαίσιο. Δίχως την παραμικρή ακρότητα και χωρίς κανένας να ξεφύγει. Ας επικρατήσει απ’ ολους η ψυχραιμία και η Λεωφόρος να είναι την Κυριακή όπως πρέπει.

Exit mobile version