ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για να κλείσει ένα χαφ στο φινάλε!

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία μέρα των μεταγραφών τρέχει για την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή.

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για να κλείσει ένα χαφ στο φινάλε!

Θρίλερ η τελευταία μέρα των μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι παλεύει για να κλείσει ένα χαφ, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Οι πράσινοι έχουν κάποιες περιπτώσεις που προσπαθούν να προχωρήσουν, με τις επόμενες ώρες κρίσιμες.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες, ο Παναθηναϊκός πήγε να πάρει τον Κρίστενσεν από την Νόρτζελαντ με την ομάδα του να μην τον δίνει, ενώ ο Οσόριο από την Τορόντο ήθελε πρώτο να αγωνιστεί στο μουντιάλ και μετά να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και η απόκτηση έστω ενός χαφ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Αν τελικά δεν γίνει θα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ρίσκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.