ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διέρρευσαν ροζ βίντεο και φωτογραφίες πρώην παίκτριας του Survivor 5

Δυστυχώς το έχουμε δει να συμβαίνει πολύ τόσο στην showbiz όσο και στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω. Ιωάννα Τούνη και Χριστίνα Ορφανίδου είναι τα πιο γρήγορα ονόματα που μας ήρθαν στο μυαλό. Θύματα κι αυτές...

Διέρρευσαν ροζ βίντεο και φωτογραφίες πρώην παίκτριας του Survivor 5

Αυτή την φορά, όμως, τα φώτα στρέφονται σε πρώην παίκτρια του Survivor 5, του φετινού ναι.

Εδώ και λίγες ώρες έχουν διαρρεύσει και φωτογραφίες της με γυμνό περιεχόμενο – συγκεκριμένα ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη χωρίς να φοράει τίποτα – αλλά και βίντεο στο οποίο φαίνεται να συνουσιάζεται.

Κάποιοι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της και έβγαλαν τα αρχεία της στην φόρα δημιουργώντας μεγάλη σύγχυση πρώτα σε εκείνη και μετά στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: tv-24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.