Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Η πιο καρυδάτη νίκη του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Νίκη χαρακτήρα που απαντά και στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίζει μακριά από τη Λεωφόρο χαρακτήρισε αυτή επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν η πιο καρυδάτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Θέλει άντερα να πας στην Τούμπα, να χάνεις με 1-0, να κάνεις ένα κακό δεύτερο εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και να βγαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και να κερδίζεις. Στο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στους παίκτες και άλλαξε κάποια πράγματα τακτικά όσον αφορά στο πρεσάρισμα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Με τη νίκη αυτή δίνεται μια πρώτη απάντηση στο αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός και μακριά από τη Λεωφόρο. Στα ντέρμπι η ομάδα είναι από πέρσι απόλυτα αξιόπιστη. Είναι το δεύτερο ντέρμπι φέτος που ο Παναθηναϊκός το κερδίζει με ανατροπή κι αυτό λέει πολλά. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό, αν αναλογιστούμε πού ήταν η ομάδα πέρσι την ίδια εποχή».

Τέλος, όσον αφορά στον τραυματισμό του Σπόραρ είπε: «Γύρισε το πόδι του. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για διάστρεμμα και δύσκολα θα παίξει με τον Αστέρα την Κυριακή».

Exit mobile version