Μπάσκετ

Πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ για τον Παναθηναϊκό!

Πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα κάνει απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:00, Panathinaikos24.gr/Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι», που προέρχονται από την απώλεια του Super Cup, θέλουν να δείξουν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά να πάρουν τη νίκη, για να μπουν με το δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Νέιτ Ουόλτερς, που είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Πολλά περισσότερα ωστόσο είναι τα προβλήματα για την ισπανική ομάδα, αφού ο Τσους Ματέο βλέπει τους τραυματίες Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Άλοσεν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον ανέτοιμο Αλμπέρτο Αμπάλντε, να είναι εκτός.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ, Καρμέλο Πατέρνικο και Εμίν Μογκόλκοτς ορίστηκαν για να σφυρίξουν το παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρξει από το Novasports Prime και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version