ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μιγιάβα στο ΟΑΚΑ

Τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μιγιάβα στο ΟΑΚΑ, έθεσε στη διάθεση του κοινού ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μιγιάβα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Σλοβακία κόντρα στην Σπαρτάκ Μιγιάβα με 3-1 και στη ρεβάνς μπροστά στο κοινό του θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Challenge Cup ανδρών.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, έθεσε στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 18:30.

Όποιος φίλος της ομάδας το επιθυμεί μπορεί και να κλείσει τη θέση του, πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.