ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κολωνός – Γείτονες 53χρονου: «Οι αστυνομικοί ήταν δίπλα και έπιναν μαζί καφέ – Ήταν λίγδας, κοιτούσε περίεργα»

Ολιγωρία της αστυνομίας καταγγέλλουν γείτονες του Ηλία Μίχου, όσον αφορά την υπόθεση του 53χρονου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τη μαστροπεία κατά 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός – Γείτονες 53χρονου: «Οι αστυνομικοί ήταν δίπλα και έπιναν μαζί καφέ – Ήταν λίγδας, κοιτούσε περίεργα»

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας στο κεντρικό δελτίο του KontraNews, ο 53χρονος είχε ειδοποιηθεί «από διάφορους γνωστούς» εδώ και 15 ημέρες, κάνοντας λόγο για ενοχή και των αστυνομικών «Η αστυνομία γιατί ήταν δίπλα και έτρωγαν και έπιναν καφέ όλοι μαζί», επισημαίνει.

«Η αστυνομία για μένα είναι ένοχη αυτή τη στιγμή. Ένα μήνα είχαν το κινητό της μικρής και δεν συνέλαβαν τον 53χρονο. Ειδοποιείται από τον έναν και από τον άλλο και από διάφορους γνωστούς εδώ και 15 ημέρες ότι τον ψάχνουν για κάτι. Δεν ήξερε γιατί τον ψάχνουν», τόνισε η γειτόνισσα του 53χρονου στην κάμερα του Kontra.

Άλλη κάτοικος της περιοχής, ανέφερε στον τηλεοπτικό φακό ότι ο 53χρονος «έδινε δικαιώματα». «Πραγματικά ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έδινε δικαιώματα. Θα τον έλεγα λίγδα. Γενικότερα όποια γυναίκα πέρναγε την κοιτούσε περίεργα», είπε χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Documentonews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.