ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταδικάστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης!

Μένιος Φουρθιώτης: Τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου.

Καταδικάστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης!

Τι αναφέρει η απόφαση.

Με ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε o Μένιος Φουρθιώτης για στημένους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Θυμίζουμε ότι η εισαγγελική πρόταση ζητούσε ενοχή του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο τηλεπαρουσιαστής κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (5-2) για ηθική αυτουργία κατά συρροή σε παράνομη οπλοφορία από κοινού. Ο Φουρθιώτης κρίθηκε επίσης ένοχος επίσης πλειοψηφία (5-2) για ψευδή καταγγελία, σχετικά με τους κατασκευασμένους πυροβολισμούς, για να του επαναφέρουν την αστυνομική φρουρά.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα. κρίθηκε ομόφωνα αθώος για τα αδικήματα της πρόκλησης και προσφοράς εγκλήματος, της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας εκβίασης, της ηθική αυτουργία σε έκρηξη με εκρηκτικό μηχανισμό και της διακεκριμένης φθοράς και της ψευδούς καταγγελίας όσον αφορά τα χρονικά διαστήματα 23- 26/4/2021, που αφορά τον εκρηκτικό μηχανισμό, που εξερράγη έξω από το σπίτι του. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον Μένιο Φουρθιώτη το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.