ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πεντάστερη η Κ17

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε με 5-0 του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17

Πεντάστερη η Κ17

Καταιγιστική ήταν η Κ17 του Παναθηναϊκού πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη της. Οι Πράσινοι του Απόστολου Παπαβασιλείου κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ επικρατώντας 5-0 για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Super League.

Το Τριφύλλι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5′. Ο Σκαρλατίδης σέντραρε από τα δεξιά και ο Γεωργουλάκης με σουτ πέτυχε το 1-0, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 61′, έπειτα από ασίστ του Γεωργουλάκη, ο Τσατάλι «έγραψε» το 2-0 με σουτ, ενώ στο 63′ ο Ντέλλας διατήρησε το προβάδισμα των δύο γκολ για τους Πράσινους καθώς απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Τσερεβελάκη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος, ιδίως στο τελευταίο 20λεπτο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε άλλα τρία γκολ. Στο 71′ ο Τσέλιος σκόραρε το τρίτο γκολ του Τριφυλλιού μετά από ασίστ του Μπρέγκου, ενώ στο 91′ ο Τσέλιος βρήκε ξανά δίχτυα για το 4-0 από ασίστ του Τσατάλι. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γεωργουλάκης στο 93′ μετά από κλέψιμο και πάσα του Τακεσιάν.

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Σκαρλατίδης (76′ Νικολάου), Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Μερκούρης, Πόθας (61′ Μπρέγκου), Αποστόλου (54′ Μπεβάρδος), Τακεσιάν, Γεωργουλάκης, Κορρές (46′ Τσατάλι), Ρομάνο (61′ Τσέλιος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ