ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προκλητική ανάρτηση από τον Aντιπρόεδρο ΕΠΣ Αθηνών: «Κωλοπετινίτσα και συνονθύλευμα ο Παναθηναϊκός, να σκύψει το κεφάλι»!

Προκλητικός και χυδαίος ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Άγγελος Νικόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό.

Προκλητική ανάρτηση από τον Aντιπρόεδρο ΕΠΣ Αθηνών: «Κωλοπετινίτσα και συνονθύλευμα ο Παναθηναϊκός, να σκύψει το κεφάλι»!

Μια ανάρτηση που ξεπερνάει κάθε όριο έκανε ο Α΄αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Άγγελος Νικόπουλος.

Άνθρωπος που που ήταν μέλος της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, που συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη με τον υφυπουργό αθλητισμού για το θέμα του μητρώο. Με αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενος στο Δανό διαιτητή τον χαρακτήρισε “ξεφτίλα” και “αρνητικό πρότυπο για τη διαιτησία”.

Μάλιστα σε άλλη ανάρτηση του χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό “κωλοπετινίτσα και συνονθύλευμα”, που “πρέπει να μετρήσει τα πέναλτι που έχει πάρει και να σκύψει το κεφάλι”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ανάρτηση που αποτελεί ντροπή και που θα πρέπει να υπάρξουν και επιπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.