ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέικον: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω – Στόχος να βρεθώ ανάμεσα στους καλύτερους»

Ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως βρίσκεται στην ομάδα για να δώσει λύσεις, ενώ επεσήμανε πως στόχος του είναι να βρεθεί μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα.

Μπέικον: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω - Στόχος να βρεθώ ανάμεσα στους καλύτερους»

Ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως βρίσκεται στην ομάδα για να δώσει λύσεις, ενώ επεσήμανε πως στόχος του είναι να βρεθεί μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ:

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρησή του από τους Λέικερς: «Ήθελα να έρθω στην Αθήνα, ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ήμουν ενθουσιασμένος. Είδα ότι η ομάδα είχε κάποια προβλήματα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω, να κάνω θόρυβο. Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Με την Μονακό είχαμε χάσει 5 ματς στη σειρά και μετά το γυρίσαμε. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα».

Για το αν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι αυτό με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη: «Φυσικά, είναι ακραίο. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι θα κάνουν οι οπαδοί μας. Το έζησα με τη Μονακό ως αντίπαλος στην έδρα του Ολυμπιακού και ήταν τρελό. Ανυπομονώ για να ζήσω αυτή τη μάχη. Εχω παίξει με τη Μονακό, αλλά είναι διαφορετικό όταν παίζεις απέναντί τους φορώντας αυτή τη φανέλα (του Παναθηναϊκού)».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη σχέση του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο είδε το ταλέντο μου και ήταν συνέχεια από πάνω μου. Είχαμε διαφωνίες και προστριβές, αλλά πάντα με κάλυπτε. Και με άφηνε να παίζω το παιχνίδι μου. Γιατί ήξερε κι αυτός ότι θα τον κάλυπτα μέσα στο παρκέ. Πάντα ήθελε το καλύτερο από εμένα».

Για τους στόχους του φέτος με τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω πόσο πιστεύουν σε εμάς και πόσο πιέζουν οι οπαδοί μας. Γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Θέλω να γυρίσω την κατάσταση στην ομάδα. Να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Ήρθα για να ηγηθώ και να σκοράρω. Θέλω να κάνω ότι πρέπει για να νικήσω. Θέλω να λένε κάποια στιγμή ότι είμαι στο τοπ 2 ή 3 των παικτών της Euroleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.