ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επανεμφάνιση της 34χρονης κατηγορουμένης (vid)

Νέα αναβολή έλαβε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επανεμφάνιση της 34χρονης κατηγορουμένης (vid)

Νέα αναβολή έλαβε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με μαύρο σακάκι, ασορτί παντελόνι και ένα ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, η 34χρονη κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της μπαίνει στο γραφείο της ανακρίτριας και παίρνει την 3η κατά σειρά αναβολή. Λίγο αργότερα βγαίνει και μπαίνει στην κλούβα της αστυνομίας που την περίμενε, για να την μεταφέρει πίσω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί που βρίσκεται από τις αρχές του περασμένου Απρίλη.

Η ανακρίτρια δέχτηκε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για εξέταση νέων μαρτύρων αλλά και την ένσταση για ακυρότητα της προδικασίας, που θα κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Με τον έμπειρο ποινικολόγο να μιλάει για μια πρώτη νίκη στην πολύκροτη υπόθεση και να αφήνει νέες αιχμές, στους δικηγόρους που στο παρελθόν είχαν εκπροσωπήσει την κατηγορούμενη μητέρα.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 526.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.