ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πάει για ρεκόρ με Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και να κάνει ρεκόρ προσέλευσης την φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Πάει για ρεκόρ με Αρμάνι

Η καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η… κλοπή της νίκης από την διαιτητική τριάδα έχουν συσπειρώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην αναμέτρηση που γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αρμάνι.

Με βάση μάλιστα τα δεδομένα που υπάρχουν το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει και να πραγματοποιηθεί ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν. Το τριφύλλι θα ψάξει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Μια νίκη που μπορεί να τον κάνει πλέον ακόμα και φαβορί για την είσοδο στην τετράδα.

Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό στις 30 Δεκεμβρίου αναμένεται να υπάρξει το πρώτο σολντ άουτ της σεζόν.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.