ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελική ευθεία για Βοτανικό – Τα επόμενα βήματα

Ολοκληρώνεται στις 13 Δεκεμβρίου η δημοπράτηση για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό και πλέον περνάμε στην τελική φάση του έργου.

Τελική ευθεία για Βοτανικό - Τα επόμενα βήματα

Ολοκληρώνεται στις 13 Δεκεμβρίου η δημοπράτηση για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό και πλέον περνάμε στην τελική φάση του έργου.

Την ερχόμενη Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η δημοπράτηση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Το τελευταίο διάστημα οι ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει όλα όσα πρέπει, ζητούν και παίρνουν προσφορές και έχουν, πλέον, μια προθεσμία λίγων ημερών για να καταθέσουν τον φάκελό τους.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τρεις ημέρες νωρίτερα και στις 16 του μήνα θα προκύψει ο ανάδοχος, δηλαδή ο κατασκευαστής του έργου, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο μελέτης – κατασκευής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι για το γήπεδο θα δαπανηθούν 123 εκατ. ευρώ. Τα 115 εκατ. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τα 8 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο μεγάλος στόχος είναι όχι απλά μέσα στο 2023, αλλά το καλοκαίρι του έτους που θα έρθει να αρχίσουν τα έργα για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η διάρκεια των έργων έχει οριστεί σε 36 μήνες. Άρα, λοιπόν, σε μια τέτοια περίπτωση το νέο υπερσύχρονο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό θα είναι έτοιμο το 2026.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.