ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Προχωράμε βήμα – βήμα, καλή ομάδα η Βαλένθια»

Όλα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Ράντονιτς: «Προχωράμε βήμα - βήμα, καλή ομάδα η Βαλένθια»

Ντέγιαν Ράντονιτς: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία. Το τριφύλλι θα δώσει δύο αναμετρήσεις εκεί, η πρώτη κόντρα στην Βαλένθια και η δεύτερη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι πράσινοι έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και θέλουν να μεγαλώσουν το σερί τους και για τον λόγο αυτό ψάχνουν νίκες στις δύσκολες αποστολές που έχουν μπροστά τους.

Ο τεχνικός των πράσινων δεν θα έχει στη διάθεσή του γι αυτά το παιχνίδια τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα κατά την αναχώρησε της ομάδας για την Βαλένθια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, το πρώτο με την Βαλένθια, μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ο Ντούμπλιεβιτς είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη» δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ιβηρική χερσόνησο και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά. Στα προηγούμενα ματς ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια είναι πολλά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα – βήμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.