ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρασινίζει» η Βαρκελώνη: Με τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Δυναμικό παρών θα δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του τριφυλλιού στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Πρασινίζει» η Βαρκελώνη: Με τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας στην Ισπανία.

Πριν από λίγες μέρες το «τριφύλλι» έπαιξε μπροστά σε 100 οπαδούς του στη Βαλένθια και ο σχετικός αριθμός αναμένεται να είναι… ανεβασμένος κόντρα στην ισχυρή «Μπάρτσα» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σήμερα το τριφύλλι αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν πάνω από 200 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.