ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-σοκ: Μακελειό στη Νέα Σμύρνη με δύο νεκρούς μετά τους πυροβολισμούς σε καφετέρια (Vid)

Προσοχή! Σκληρές εικόνες.

Βίντεο-σοκ: Μακελειό στη Νέα Σμύρνη με δύο νεκρούς μετά τους πυροβολισμούς σε καφετέρια (Vid)

Νεκρό είναι και το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής, καθώς καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Το δεύτερο θύμα δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που φαίνεται να ήταν ο στόχος της επίθεσης με πυροβολισμούς που σόκαρε την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Συνολικά, τα θύματα της επίθεσης είναι τρία, καθώς τραυματίστηκε και μια κοπέλα που βρισκόταν στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης, η οποία μάλλον ήταν… παράπλευρη απώλεια. Πρόκειται για μια γυναίκα 35 χρονών που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.