ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ESPN για Αντούνα: «Θετικός για να παίξει στην Ευρώπη – Έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Τι αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για τον Ουριέλ Αντούνα που «τσεκάρει» ο Παναθηναϊκός.

ESPN για Αντούνα: «Θετικός για να παίξει στην Ευρώπη - Έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Λεπτομέρειες του «πράσινου» ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Μεξικανό εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα, αποκαλύπτει το τηλεοπτικό δίκτυο «ESPN».

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε σύλλογο, καθώς βρίσκεται σε μια πιο ώριμη ηλικία από την προηγούμενη φορά που δοκίμασε και δεν τα κατάφερε.

Ο 27χρονος διεθνής Μεξικανός εξτρέμ θυμίζουμε πως στην αρχή της καριέρας του ήταν στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να καταφέρει να αγωνιστεί και στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ολλανδική Γκρόνινγκεν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το κορυφαίο δίκτυο, τονίζει πως εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή για την ώρα είναι η ομάδα στην οποία ανήκει ο Αντούνα και αυτή είναι η Κρουζ Αζούλ που έχει ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις με τους όρους του deal να εξετάζονται, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει τον παίκτη χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά στο μέγιστο βαθμό, ενώ έρχεται να επιβεβαιώσει και με νούμερα, το δημοσίευμα που έκανε λόγο για «πράσινη» πρόταση ύψους 3.5 εκατ.

Τέλος, αναφορά γίνεται και για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταγωγή από το Μεξικό και παίζει στην ελληνική Super League και στον τρόπο με τον οποίο προσαρμόστηκε, ενώ στην περίπτωση του Αντούνα και του «πράσινου» ενδιαφέροντος, σημειώνει, πως είναι αρκετά σοβαρό και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.