ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Emirates”

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Emirates”

Δράση με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (03/01). Το προγνωστικό της ημέρας έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Νιούκαστλ, με ποντάρισμα στα γκολ. Πέρα από αυτό, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το bwin casino live και να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του site μας. Ας δούμε την επιλογή μας για στοίχημα σήμερα πιο κάτω.

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στην Πρέμιερ η Άρσεναλ, που μοιάζει ασταμάτητη. Επικράτησε εκτός έδρας και επί της Μπράιτον με 4-2 το περασμένο Σάββατο. Αυτή ήταν η ένατη νίκη στις 10 πιο πρόσφατες αγωνιστικές, πέμπτη σερί μετά το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ και τα διπλά σε Γουλβς (0-2) και Τσέλσι (0-1). Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +9 από τη Νιούκαστλ. Μετράει έξι Over 2.5 στα 10 τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στη “λευκή” ισοπαλία με τη Λιντς εντός έδρας έμεινε η Νιούκαστλ το προηγούμενο Σάββατο, αν και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με βάση την εμφάνισή της. Προηγουμένως είχε έξι διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παραμένει πια αήττητη σε 12 σερί αγωνιστικές με απολογισμό 8-4-0. Στη βαθμολογία είναι τρίτη, στο -2 από τη δεύτερη Σίτι και στο +2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει σκοράρει 13 τέρματα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα. Ο αποψινός αγώνας είναι ανάμεσα στις δύο από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ φέτος, που είναι εξαιρετικά ποιοτικές και αποτελεσματικές. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.24.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχημα για ταμείο στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.