Μπάσκετ

Final 8 Κυπέλλου: Σήμερα το μεσημέρι προκύπτουν τα «ζευγάρια» – Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα «ζευγάρια» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ο κλειδάριθμος του Πανιωνίου.

Ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης, θα γνωρίζει τον αντίπαλό του για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τη διαδικασία θα την κρίνει ο κλειδάριθμος που θα πάρει ο Πανιώνιος που συμμετέχει στη διοργάνωση καθώς κατέκτησε το UNICEF Trophy και εξασφάλισε μια θέση στο Final 8 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πέρα από τον Πανιώνιο, οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση προκύπτουν από τη Basket League και την κατάταξή τους, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρο του πρωταθλήματος. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Άρης και ΑΕΚ.

Τα ζευγάρια του Final 8 δεν θα προκύψουν με κλήρωση, αλλά θα παίξουν στα προημιτελικά ο πρώτος με τον όγδοο, ο δεύτερος με τον έβδομο, ο τρίτος με τον έκτο και ο τέταρτος με τον πέμπτο. Αντίστοιχα, στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο νικητής του ζευγαριού 1-4 με αυτόν του 4-5 και νικητής του ζευγαριού 2-7 με αυτόν του 3-6.

Η διοργάνωση όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια», το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου.

Exit mobile version