Μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή κόντρα στη βασίλισσα για τον Παναθηναϊκό

Δύο κορυφαία brand names του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συγκρούονται απόψε (21:45, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος της «βασίλισσας» Ρεάλ, για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη με ανατροπή που πέτυχαν τελευταία ενάντια στην Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλουν να κρατήσουν ως οδηγό την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και να «μονομαχήσουν» με τη «βασίλισσα», όντας φυσικά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι οι τραυματίες, Ματέους Πονίτκα και Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς και ο ανέτοιμος Λευτέρης Μποχωρίδης. Από την άλλη ο Τσους Ματέο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Αμπάλδε.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» θα παραμείνουν σε ισπανικό έδαφος και τις επόμενες ημέρες, καθώς την προσεχή Παρασκευή θα αναμετρηθούν με τους Βάσκους, της Μπασκόνια.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, Πιότρ Παστούσιακ και Γιόσιπ Ραντόικοβιτς.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version