Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Μπετσίροβιτς – Συζητήσεις με «πράσινα» στελέχη με στόχο το μέλλον

Το διοικητικό στέλεχος της Τσεντεβίτα και άλλοτε αθλητής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στην Αθήνα και πραγματοποίησε συζητήσεις με στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ο άλλοτε σπουδαίος Σλοβένος αθλητής και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τίτλους, Σάνι Μπετσίροβιτς, βρίσκεται εδώ και λίγα χρόνια στο διοικητικό σχήμα της Ολίμπια/Τσεντεβίτα, βρέθηκε στην πρωτεύουσα και πραγματοποίησε συναντήσεις με «πράσινα» στελέχη του «τριφυλλιού».

Οι συζητήσεις αφορούσαν τη συνεργασία όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί στην σλοβένικη ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις.

Ο αθλητικός διευθυντής και αγαπητός στο «πράσινο» κοινό, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται να υπάρξει και περεταίρω συνεργασία στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα να τονίσουμε πως υπήρξε και μέλος του τεχνικού τιμ των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Μπετσίροβιτς σαν αθλητής έπαιξε δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό και ευτύχησε να πανηγυρίσει την Ευρωλίγκα το 2007, αλλά και 2 πρωταθλήματα Ελλάδας συν 2 Κύπελλα Ελλάδας.

Exit mobile version