ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε να παίξουμε άμυνα στο τέλος»

Όλα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού αυτή τη φορά από τη Βαλένθια.

Ράντονιτς: «Γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε να παίξουμε άμυνα στο τέλος»

O Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους που δεν επέλεξε να κάνει φάουλ στην τελευταία επίθεση των Ισπανών, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των παικτών του που έχουν υποστεί τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά στην επίθεση. Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα και κάναμε λάθη. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Στο τέλος αστοχήσαμε σε 2 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, δεχθήκαμε το το τρίποντο και έτσι η Βαλένθια νίκησε στο ματς».

Όσον αφορά την τελευταία άμυνα της ομάδας του, ήταν ξεκάθαρος: «Επιλέξαμε να παίξουμε άμυνα και να μην κάνουμε φάουλ. Γίνεται συνέχεια η συζήτηση όσον αφορά τις τελευταίες φάσεις και το αν πρέπει να γίνεται φάουλ ή όχι. Ο Λι έπαιξε περίπου 40 λεπτά, ο Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη κατάστασή του, ενώ είχαμε και δυο νέους παίκτες σε αυτό ματς. Οπότε αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην τελευταία φάση: «Πιστεύαμε ότι στην άμυνα με αλλαγές θα ήταν εκείνοι που οι καλύτεροι στο παρκέ».

Για τα προβλήματα της ομάδας του ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολο να πω τώρα γιατί πρέπει να δούμε. Ο Ουόλτερς είναι στο νοσοκομείο, ο Πονίτκα δεν έχει κάνει προπονήσεις, ενώ θα δούμε και την κατάσταση με τον Γκουντάιτις γιατί θα κάνει μαγνητική».

Για τον Κρις Τζόουνς και την παρουσία του; «Για το παιχνίδι αυτό μπορώ να πω ότι η άμυνά μας που δέχτηκε 50 πόντους δεν ήταν καλή».

Για το αν ήταν η πιο οδυνηρή ήττα φέτος: «Όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.