ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τρίτη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα – Τέταρτη επί του Άρη (Vids)

Την τρίτη του ανατροπή και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) σημείωσε ο Παναθηναϊκός, τη φετινή σεζόν σε ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Παναθηναϊκός: Τρίτη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα - Τέταρτη επί του Άρη (Vids)

Τρία ματς με ανατροπή, τρία ντέρμπι και ισάριθμες νίκες για τον Παναθηναϊκό στο φετινό μαραθώνιο της Super League.

Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί να χάνουν απέναντι στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χθες στον Άρη στο «Βικελίδης» και κατάφεραν σε αμφότερες τις περιπτώσεις να φτάσουν στη νίκη με σκορ 2-1.

Τέταρτη φορά με ανατροπή στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Παναθηναϊκός έχει συνολικά πλέον τέσσερις νίκες με ανατροπή του σκορ απέναντι στον Άρη και η τελευταία ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου 2008, όταν οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Χαβίτο (10’) και οι Πράσινοι είχαν αντιδράσει με τα γκολ των Κλέιτον (19’) και Ίβανσιτς (26’).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 3 Απριλίου 1994 ο Άρης προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Λόντσαρ (31’) και ο Παναθηναϊκός απάντησε με τα γκολ του Βαζέχα (69’) και του Δημήτρη Μάρκου στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη φορά που είχε μείνει πίσω στο σκορ και κατάφερε να φύγει με τη νίκη ήταν στις 18 Φεβρουαρίου 1990 στο Άρης – Παναθηναϊκος 1-4 (34’ Αλεξανδρίδης – 70’ Βαζέχα, 77’ Καλιτζάκης, 82’ Αντωνίου, 88’ Βαζέχα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.