ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις στο κεφάλι ο Ματ Τόμας!

Πρόβλημα με τον Ματ Τόμας στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις στο κεφάλι ο Ματ Τόμας!

Δεν λέει να ορθοποδήσει το «τριφύλλι», που είδε τον Ματέους Πονίτκα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, έχει εκτός τους Γιώργο Παπαγιάννη και Νέιτ Ουόλτερς, αλλά αγωνιά για την κατάσταση του Ματ Τόμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε αγκωνιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, για αυτό και δεν αγωνίστηκε στο τέλος του ματς, με τον Ματ Τόμας να οδηγείται για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση του τραύματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.