ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Μιλάνο η αποστολή

Για το Μιλάνο αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αρμάνι (23/2, 21.30).

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Μιλάνο η αποστολή

Ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στον αυριανό αγώνα, δήλωσε: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον μπάσκετ τόσα χρόνια και είναι σε μία ομάδα όπως το Λαύριο, έχοντας φτάσει από πολύ χαμηλά σε αυτό το επίπεδο, προφανώς είναι μία δικαίωση, και προσωπική αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι για να βρεθώ στον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά το μόνο που μας μένει είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για την ομάδα. Τα προσωπικά είναι μετά».

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα είπε: «Αυτό που έχω πει στους παίκτες, γιατί έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση και δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα, είναι να βγάλουν μια αντίδραση και να δείξουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα γιατί έχουμε σχεδόν μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να δείξουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, αναφορικά με το αυριανό ματς είπε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ τακτικά με μία προπόνηση. Το καλό στη Euroleague είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι γνωστοί, όλες οι ομάδες είναι γνωστές, πάνω κάτω οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν. Από εκεί και πέρα το πιο βασικό κομμάτι είναι το πνευματικό για την ομάδα μας. Πώς θα παρουσιαστεί, να αλλάξει τσιπάκι, να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση και σιγά – σιγά να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.