ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρατηρητής ντέρμπι: «Eίχε τον έλεγχο σε όλο το ματς ο Πινέιρο»

Τέλος στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού έβαλε ο παρατηρητής του ντέρμπι μετά την έκθεση του για το ματς στο Φάληρο.

Παρατηρητής ντέρμπι: «Eίχε τον έλεγχο σε όλο το ματς ο Πινέιρο»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του διαιτητή Ζοάο Πινέιρο πήρε μέσω της έκθεσης που συνέταξε για το ντέρμπι “αιωνίων” ο παρατηρητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης, Γιώργος Λιαχούδης.

Ο αξιωματούχος διαιτησίας, συνέταξε την έκθεση του στην οποία αναφέρεται για σωστή αποβολή του Παπασταθόπουλου στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ φυσικά ανέφερε πως ήταν οφσάιντ το γκολ του Ολυμπιακού, καταρρίπτοντας όσα αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” περί αδικίας εις βάρος τους.

Μάλιστα, ο παρατηρητής φαίνεται να έχει βάλει και καλό βαθμό στον Πινέιρο καθώς εντός της έκθεσης του αναφέρει ότι ο Πορτογάλος είχε καθ’ όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.