Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πιο βελτιωμένη ομάδα βάσει και αποτελεσμάτων ο Παναθηναϊκός – Αυτή θα είναι η 11άδα»

Νικολογιάννης: «Πιο βελτιωμένη ομάδα βάσει και αποτελεσμάτων ο Παναθηναϊκός – Αυτή θα είναι η 11άδα»

Στην πρόοδο που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και η οποία πιστοποιείται και μέσω της συγκομιδής του στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης ενώ μίλήσε και για το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν είναι μόνο η εικόνα του Παναθηναϊκού που επιβεβαιώνει την βελτίωσή του σε σχέση με πέρυσι, αλλά και τα αποτελέσματα όπως σημείωσε o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα καθώς αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποτελέσματα, που τον έχουν φέρει στο +19 σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων» στο αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι, στα δεξιά έχει το προβάδισμα ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ ενώ και ο Μάγκνουσον επανέρχεται μετά από δύο μήνες δίπλα στον Σένκεφελεντ. Στη μεσαία γραμμή μετά και το απρόοπτο με τον Μπερνάρ η μια περίπτωση είναι με Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Τσέριν, αλλά μπορεί να δούμε και τον Κλεϊνχέισλερ με δύο εκ των άλλων. Ενώ μπροστά η τριάδα θα είναι Μαντσίνι-Παλάσιος στα άκρα και ο Σπόραρ θα επανέλθει στην κορυφή».

Ενώ ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως θα έχει περίπου 12.000 φίλους του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αύριο.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ