ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ώρα ημιτελικού για τα «φίνα κορίτσια»

Το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του στο Κύπελλο θέλει να διεκδικήσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον ΑΟ Θήρας (18:00) στο Final 4 της Άρτας.

Παναθηναϊκός: Ώρα ημιτελικού για τα «φίνα κορίτσια»

Ώρα ημιτελικού για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν απόψε στις 18:00 τον ΑΟ Θήρας με στόχο τη νίκη που θα τις οδηγήσει στον αυριανό τελικό στον οποίο και θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο της ιστορίας τους μετά και τον περσινό θρίαμβο.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης, έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του και έχει κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να φύγουν με την νίκη από το τάραφλεξ.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις δύο αναμετρήσεις φέτος με την ομάδα της Σαντορίνης, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-0 στον Άγιο Θωμά και 1-3 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ο άλλος ημιτελικός είναι εκείνος της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, το έχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα. Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο. Εύχομαι καλούς αγώνες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.