Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ώρα Κυπέλλου και… εκδίκησης

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Final 4 της Καλαμάτας τον ΠΑΟΚ (21:15).

Για το Κύπελλο στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αντιμετωπίζουν απόψε στον ημιτελικό του Final 4 τον ΠΑΟΚ έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους στείλουν στον ημιτελικό και η οποία θα “σβήσει” ουσιαστικά τις δύο διαδοχικές ήττες για τα playoffs της Volley League.

Aυτή θα είναι η 8η φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με τον Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι καθώς έχει επικρατήσει στις πέντε.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο στη σεζόν.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Κύπελλο ήταν το 2019, όταν ο Δικέφαλος (που κατέκτησε τον τίτλο στην Ιεράπετρα) απέκλεισε στους προημιτελικούς το τριφύλλι, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον ημιτελικό του 2003 (final-8) που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στο κλειστό Τέντα στην Καλαμάτα (ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1).

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί, θα αγωνιστεί στον τελικό το Σάββατο 1 Απριλίου.

Exit mobile version