ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε: Τα δύο επόμενα must win του Παναθηναϊκού και η συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε: Τα δύο επόμενα must win του Παναθηναϊκού και η συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός έκανε την γκέλα της χρονιάς κόντρα στον Βόλο και έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει την διαφορά του από την ΑΕΚ και να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Λόγω της χθεσινής ισοπαλίας το τριφύλλι συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΑΕΚ, ενώ έχει στο -3 τον Ολυμπιακό και στο -6 τον ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τα επόμενα δύο ματς. Αρχικά κόντρα στον Άρη την Τετάρτη στο Βικελίδης και μετά την Κυριακή στην Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει να πάρει αυτά τα ματς, τότε κάπως μειώνει την ζημιά από την γκέλα με τον Βόλο.

Μην ξεχνάμε ότι τόσο την 3η όσο και την 4η αγωνιστική η ΑΕΚ έχει θεωρητικά εύκολα ματς, καθώς αρχικά αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός και στη συνέχεια τον Άρη στην «OPAP Arena».

Την 5η αγωνιστική από την άλλη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μέχρι τότε ενδεχομένως πολλά να έχουν ξεκαθαρίσει, αν και στο φετινό πρωτάθλημα έχει αποδειχθεί ότι όλα μπορούν να αλλάξουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος:

Αρης-Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Βόλος-Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός-Αρης

Αναλυτικά το συνολικό πρόγραμμα:

3η Αγωνιστική (5 Απριλίου) Αρης-Παναθηναϊκός Βόλος-ΑΕΚ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

4η Αγωνιστική (8-9 Απριλίου) ΑΕΚ-Αρης Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΠΑΟΚ-Βόλος

5η Αγωνιστική (22-23 Απριλίου) Βόλος-Αρης Ολυμπιακός-ΑΕΚ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 6η Αγωνιστική (26 Απριλίου)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Αρης-Ολυμπιακός Βόλος-Παναθηναϊκός

7η Αγωνιστική (29-30 Απριλίου)

Ολυμπιακός-Βόλος Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ΠΑΟΚ-Αρης

8η Αγωνιστική (3 Μαΐου) ΑΕΚ-Ολυμπιακός Αρης-Βόλος Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

9η Αγωνιστική (6-7 Μαΐου)

Αρης-ΑΕΚ Βόλος-ΠΑΟΚ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

10η Αγωνιστική (13-14 Μαΐου)

ΑΕΚ-Βόλος Παναθηναϊκός-Αρης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.