ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» σκάουτερ τσέκαρε τον Μλαντένοβιτς (Vid)

Όπως αποκάλυψε Πολωνός δημοσιογράφος, άνθρωπος του Παναθηναϊκού, τσέκαρε τον 31χρονο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» σκάουτερ τσέκαρε τον Μλαντένοβιτς (Vid)

Μπορεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι απόλυτα και 100% αφοσιωμένο στη «μάχη» των πλέι οφ, όμως στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πυρετωδώς και άλλα πράγματα που θα βρει η ομάδα μπροστά της το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτά δεν είναι άλλα από τη μεταγραφική λίστα που θα παραδώσουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως διέρρευσαν ρεπορτάζ από την Πολωνία στην πρόσφατη αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με την Ράκοβ, βρέθηκε άνθρωπος του «τριφυλλιού» που είχε στραμμένο το βλέμμα του στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση όλη, ήταν αυτό που είχε βγάλει στην επιφάνεια την περίπτωση του Τιμοτέους Πούχατς, που κατέληξε στον Παναθηναϊκό υπό τη μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πούχατς, του οποίου θα λήξει ο δανεισμός. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν κάποιον για τη θέση του. Ίσως ο Πούχατς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Εάν παρατηρήσεις τον χρόνο συμμετοχής του, μπορείς να μαντέψεις ότι στην Ελλάδα περίμεναν περισσότερα από τον Πούχατς», τόνισε ο Πολωνός δημοσιογράφος.

Ο Μλαντένοβιτς αγωνίζεται στη Λέγκια των πρώην »πράσινων» Γιόχανσον και Καρλίτος, με το συμβόλαιο του 31χρονου Σέρβου αριστερού μπακ να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τη φανέλα της Λέγκια ο Μλαντένοβιτς τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει χριστεί σκόρερ 6 φορές (όλες στο πρωτάθλημα) και έχει μοιράσει 7 ασίστ.

Παράλληλα, από όσα είπε ο Πολωνός δημοσιογράφος δεν έχει διευκρινιστεί αν ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού τσέκαρε μόνο αυτόν τον παίκτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως και το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για το «τριφύλλι» στον τομέα της ενίσχυσης με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας να τσεκάρει κάθε περίπτωση, δημιουργώντας έτσι, μεγαλύτερη «δεξαμενή» δεδομένων σε ότι αφορά τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.