ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Π. Καλαϊτζάκης: «Να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους»

Όλα όσα δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Π. Καλαϊτζάκης: «Να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου, ανέφερε πως οι «πράσινοι» πρέπει να πάρουν τη νίκη για να κλείσουν με θετικό τρόπο, τα εντός έδρας παιχνίδια της φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ:

«Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για την Ευρωλίγκα θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

Για την αμυντική βελτίωση που δείχνει η ομάδα: «Ο κόουτς τονίζει σε καθημερινή βάση πως η άμυνα δεν πρέπει να εξαρτάται από την επίθεση, δηλαδή από το αν θα μπαίνουν τα σουτ ή όχι. Και έτσι πρέπει να είναι. Το μπάσκετ έτσι είναι. Μια μέρα θα μπουν τα σουτ και την άλλη όχι. Η άμυνα και η ενέργεια πρέπει να είναι εκεί κάθε μέρα, τόσο στην προπόνηση όσο και στα ματς».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Άλμπα: «Η Άλμπα είναι μια ομάδα που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, που σουτάρει πολύ. Διαθέτει παίκτες που παίζουν μαζί αρκετά χρόνια. Ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν, σόκαραν αρκετές ομάδες στην αρχή μεταξύ των οποίων και εμάς καθώς μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Σίγουρα μετά δεν είχαν την ανάλογη πορεία. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έχοντας ως στόχο να αποχαιρετίσουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα στο γήπεδό μας με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν βλέπει το αυριανό ματς ως μια ευκαιρία για να πάρουν ρεβάνς από τη γερμανική ομάδα απάντησε πως: «Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες, οπότε σίγουρα το να τους εκδικηθούμε, μέσα σε εισαγωγικά, και να πάρουμε μια νίκη γοήτρου είναι σημαντικό για εμάς. Αυτός είναι ο στόχος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.