ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τοποθετήθηκε για το γήπεδο ο Μητσοτάκης: «O Παναθηναϊκός θα έχει το “σπίτι” που του αξίζει»

Τη δική του τοποθέτηση αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, έκανε στον απολογισμό της Κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τοποθετήθηκε για το γήπεδο ο Μητσοτάκης: «O Παναθηναϊκός θα έχει το

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, παρά τις οπαδικές του προτιμήσεις, που -όπως λέει ο ίδιος- είναι γνωστές. Την προηγούμενη Πέμπτη (06/04), οι μπουλντόζες έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο όπου θα κατασκευαστούν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του “τριφυλλιού”. Στην αναφορά του, ο Πρωθυπουργός τόνισε τις δυσκολίες που υπήρξαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ξεκαθαρίζοντας όμως πως οι “πράσινοι” παίρνουν επιτέλους αυτό που τους αξίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν κάτι μπορεί να περιγραφεί με τη λέξη “οδύσσεια”, αυτό είναι η ιστορία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Έπειτα από 20 χρόνια απίστευτων παλινωδιών, το όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων των “πράσινων” γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Την Πέμπτη ξεκίνησαν στο Βοτανικό οι πρόδρομες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα κατασκευαστεί το νέο, υπερσύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, και 40.000 θέσεων γήπεδο του ΠΑΟ.

Και ταυτόχρονα, μία ολόκληρη περιοχή που μέχρι σήμερα ψυχορραγούσε θα αναπτυχθεί, θα αποκτήσει υποδομές, δίκτυα κοινής ωφέλειας, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου. Πρόκειται για μία μεγάλη αστική παρέμβαση – διπλή γιατί περιλαμβάνει και την αναδιαμόρφωση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όλα τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 123 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων. Δεν έχω κρύψει τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη χαρά μου που μία ιστορική ελληνική ομάδα με πολλές διακρίσεις θα έχει επιτέλους το σπίτι που της αξίζει»

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
σπίτι» του «τριφυλλιού» στο Βοτανικό." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.